![]() |
|
Is Fn4 example in AUTOSAR rule A7-5-2 correct? - Printable Version +- MISRA Discussion Forums (https://forum.misra.org.uk) +-- Forum: MISRA C++ (https://forum.misra.org.uk/forumdisplay.php?fid=18) +--- Forum: AUTOSAR C++:2014 rules (https://forum.misra.org.uk/forumdisplay.php?fid=185) +--- Thread: Is Fn4 example in AUTOSAR rule A7-5-2 correct? (/showthread.php?tid=1776) |
Is Fn4 example in AUTOSAR rule A7-5-2 correct? - limdor - 02-07-2026 AUTOSAR rule A7-5-2 has the following example: Code: std::int32_t Fn4(std::int32_t number) RE: Is Fn4 example in AUTOSAR rule A7-5-2 correct? - misra cpp - 03-07-2026 We'd agree that Fn4 should not be marked as non-compliant, as it doesn't call itself (directly or indirectly). Autosar C++:2014 has effectively been replaced by MISRA C++:2023. This has an equivalent rule 8.2.10 "Functions shall not call themselves, either directly or indirectly". It's examples do not have this problem. |