<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/">
	<channel>
		<title><![CDATA[MISRA Discussion Forums - 8.7 Literals and constants]]></title>
		<link>https://forum.misra.org.uk/</link>
		<description><![CDATA[MISRA Discussion Forums - https://forum.misra.org.uk]]></description>
		<pubDate>Thu, 05 Nov 2026 15:13:38 +0000</pubDate>
		<generator>MyBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[Constant Size and Rule 12.2]]></title>
			<link>https://forum.misra.org.uk/showthread.php?tid=1019</link>
			<pubDate>Mon, 20 Jan 2014 14:33:56 +0000</pubDate>
			<dc:creator><![CDATA[<a href="https://forum.misra.org.uk/member.php?action=profile&uid=3081">mjlinden</a>]]></dc:creator>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.misra.org.uk/showthread.php?tid=1019</guid>
			<description><![CDATA[Hi Folks,<br />
<br />
  I'm trying to come to an understanding of an issue associated with MISRA 2012 Rule 12.2 and the interpretation of constant size. Here is the situation I'm dealing with.<br />
<br />
=====================================================================<br />
int32_t result;<br />
<br />
result = (1]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[Hi Folks,<br />
<br />
  I'm trying to come to an understanding of an issue associated with MISRA 2012 Rule 12.2 and the interpretation of constant size. Here is the situation I'm dealing with.<br />
<br />
=====================================================================<br />
int32_t result;<br />
<br />
result = (1]]></content:encoded>
		</item>
	</channel>
</rss>