09-10-2025, 11:06 PM
Hi,
The first exception for Rule 6.9.2 permits the use of a basic type to define a type alias. I guess the wording may be more broad than intended. For example,is the following permitted?
Thank you!
The first exception for Rule 6.9.2 permits the use of a basic type to define a type alias. I guess the wording may be more broad than intended. For example,is the following permitted?
Code:
#include <list>
typedef std::list<int> int_list;Thank you!

