Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rule 7.0.2: Why the requirement for 'explicit' conversion operator?
#2
We are in the process of publishing an erratum to MISRA C++:2023, in that the word 'explicit' has been removed from 7.0.2

Publication is imminent
Posted by and on behalf of
the MISRA C++ Working Group
Reply


Messages In This Thread
RE: Rule 7.0.2: Why the requirement for 'explicit' conversion operator? - by misra cpp - 05-12-2025, 01:38 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)