Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.1.1 Can MISRA C++:2023 be used with C++14 code?
#1
Rule 4.1.1 says code must comply with ISO C++ 17. Does this mean the code "must" be compiled with the -std=c++17 flag? Is there otherwise a good way to use MISRA C++:2023 on C++14 code (-std=c++14)? The motivation is to drop the AUTOSAR C++14 guidelines (which have been deprecated) and move to the more modern guidelines, while still keeping the standard used for compilation.
Reply


Messages In This Thread
4.1.1 Can MISRA C++:2023 be used with C++14 code? - by cgpzs - 16-12-2025, 10:26 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)