09-01-2026, 12:50 PM
Thread now closed - please post any follow-up as a new thread
Posted by and on behalf of
the MISRA C++ Working Group
the MISRA C++ Working Group
Welcome to the new MISRA discussion forum, if you were previously a member of our forums you may need to reset your password.
|
Rule 7.0.2: Why the requirement for 'explicit' conversion operator?
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Messages In This Thread |
|
Rule 7.0.2: Why the requirement for 'explicit' conversion operator? - by cgpzs - 27-11-2025, 09:04 AM
RE: Rule 7.0.2: Why the requirement for 'explicit' conversion operator? - by misra cpp - 05-12-2025, 01:38 PM
RE: Rule 7.0.2: Why the requirement for 'explicit' conversion operator? - by cgpzs - 08-12-2025, 01:52 PM
RE: Rule 7.0.2: Why the requirement for 'explicit' conversion operator? - by misra cpp - 09-01-2026, 12:50 PM
|