Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13.3 Should side effects be allowed in comma expressions?
#2
The example also violates Rule 14.2 - the third term can only modify the loop counter

The MISRA C WG agrees that this is an unnecessary violation of Rule 13.3, and will consider refinement [ID: 481 applies].
Posted by and on behalf of the MISRA C Working Group
Reply


Messages In This Thread
RE: 13.3 Should side effects be allowed in comma expressions? - by misra-c - 08-10-2026, 12:37 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)